Rusya’nın St. Petersburg şehrinde, Dünya Boks Birliği (AIBA) tarafından düzenlenen Yıldız Erkekler Dünya Boks Şampiyonası’nda 70 kiloda Macaristanlı rakibini yenerek gümüş madalyanın sahibi olan Milli Boksör Bayram Malkan Ağrı’da coşkuyla karşılandı.

İstanbul’dan Ağrı’ya gelen Bayram Malkan’ı havalimanı önünde, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Spor Şube Müdür Yusuf Öner, Personel Şube Müdürü Mehmet Koçoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Cevdet Erdoğmuş, Boks antrenörü Volkan Sarı, yakınları ve sporcu arkadaşları sevgi gösterileri ile karşıladı. İl Müdürü Alp, Bayram Malkan’a çiçek takdim etti. Bayram Malkan burada yaptığı açıklamada, kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, "Gerçekten dişimizi sıktık, çalıştık ve güç antrenmanlar yaptık. Bu madalyayı Ağrı'ya getirdiğim için çok mutluyum." dedi.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp de yaptığı açıklamada, dünya ikincisi boksörü tebrik ederek, "Müsabakalarda çok zorlu rakiplerle karşılaştık. Macaristan’ı saf dışı bırakan sporcumuz Bayram Malkan dünya 2.’si oldu. Elde edilen bu başarı hepimizi çok mutlu etti. İnşallah tüm branşlarımızda aynı sevinci yaşarız." açıklamasında bulundu.