Niğde’de eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle 3 kez intihara teşebbüs eden şahıs, pompalı tüfekle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nü bastı. 6 saat süren ikna çalışmasına rağmen silahı başına dayayıp ateşleyen şahıs ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; bugün saat 11.00 sıralarında elinde pompalı tüfekle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne giren Rahman A. isimli şahıs, bina içerisinde bir el ateş etti. Odada bulunan müdür yardımcısı ve memurlar ateş sesiyle kaçarken, Rahman A., binadaki herkesi çıkartıp silahı başına dayadı. Psikolog ve polisler 6 saat boyunca şahsı ikna etmeye çalıştı. Olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve ambulans sevk edildi. Niğde Vali Yardımcısı ve Niğde Emniyet Müdürü de olay yerine geldi. Ancak Rahman A., ikna çabalarına rağmen pompalı tüfekle kendini vurdu. 112 ekipleri tarafından ambulansa bindirilerek Niğde Devlet Hastanesine götürülen şahsın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Rahman A. şahıs daha önce de Niğde’de iki kere apartman üzerine çıkıp intihar etmek istemiş, birinde de Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ikna etmişti.