AK Parti'nin İstanbul 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı. Milletvekilleri ve milletvekili aday adaylarının da katıldığı açılışta konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, 7 Haziran seçimlerine kadar İstanbul'da 950 mahalli irtibat bürosu açacaklarını söyledi.

Cevizlibağ'daki açılışa partililer ilgi gösterirken gençlik ve kadın kolları üyeleri de hazır bulundu. Milletvekilleri ve milletvekili aday adayları da açılışta yer aldı. AK Parti'nin 7 Haziran'da yapılacak seçimde çalışmaları yürüteceği merkezlerden biri olan 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına partililer ilgi gösterdi. Kurdeleyi Temurci ve partililer kesti.

Açılışı milletvekilleri ve milletvekili aday adayları ile birlikte yapan Temurci, açılan merkezin kendileri için iki anlamı olduğunu belirterek koordinasyon biriminin seçim koordinasyon merkezi olarak hizmet vereceğini anlattı.Temurci, merkezlerin sadece teşkilata üye olan insanların değil, bütün milletin merkezleri olacağını söyledi. Seçimlere kadar yapacakları çalışmalar kapsamında İstanbul'daki faaliyetlerini anlatan Temurci, "Gerçekten çok ciddi anlamda bir çalışmanın ürünü olarak bugün 3 bölgede seçim koordinasyon merkezleri açıyoruz. 39 ilçede koordinasyon merkezlerimiz hazır. 950 civarında İstanbul'da mahalli irtibat büroları açacağız. 656 tanesi şu anda hazır. Bunu da 15 gün içinde tamamlayacağız." dedi.

Kurdele kesilmesinin ardından Temurci ve beraberindeki partililer koordinasyon merkezini gezdi. Temurci, merkezde yapılacak çalışmalar ve teknik altyapı konusunda basın mensuplarına bilgi verdi.