Daha sonra Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir ve yürütme kurulu ile birlikte, ilçede yapılan yatırımları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Değerli il Başkanımız, Başkan Yardımcılarımız, yürütme kurulumuz ilçemize şeref verdiler. Yaptığımız işleri bizzat anlatma fırsatı bulduk. Bize moral, motivasyon açısından da sağ olsunlar bugüne kadar destek oldukları gibi, inşallah bundan sonraki projelerimiz de başkanımız her zaman yanımızda destek verecekler, veriyorlar zaten, şu zor süreçte gece gündüz Kahramanmaraş’ımıza yatırımlar noktasında çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalardan en büyük paylardan bir tanesini Türkoğlu’na alıyoruz. İlçe Başkanımızla, belediye başkanı olarak bizler ve il başkanımızla birlikte şu anda hükümetimizin yaptığı yatırımlar bir katrilyon civarında. Biz bu yatırımla beraber önümüzdeki yıllarda nüfusun çok hızlı bir şekilde artacağı için şehir planlamasını ona göre yapıyoruz. Bizzat İl Başkanımızla, Yardımcılarımızla bunu gördük. Belediye Başkanı olarak kendilerine çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un, ilçe adına çok başarılı işler başardığını belirten AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir ise konuşmasında; Belediye başkanımızın bu konuda çok güzel işler yaptığını yakinen takip ediyoruz.  Bugün şunu gördük, özellikle söylüyorum. Her belediyemizin başarılı hizmetleri var ama Türkoğlu Belediye Başkanımızın Türkoğlu’nun geleceğine dair hizmet yatırımları yapıyor.

Yaptığı iş Türkoğlu’nun bugünü, yarını ile ilgili değil, 50 yılı- 100 yılı ile ilgili ve Türkoğlu bir şehir olması ile ilgili yani sadece yeşil alan yapmak, asfalt dökmek, kanalizasyon yapmak, alt yapı yapmak değil bir şehir kültürü oluşturmak. Modern bir şehir, hem tarihi dokusu olan, hem modern yüzü olan bir şehir kültürü oluşturmaya çalışmışlar. Bunu çok takdir ediyorum. Çünkü herkesin yaptığı bir şey değil. Çalışkan olmak başka bir şey, ama ufku açık olmak bambaşka bir şey. Onun için tebrik ediyorum, arkadaşlarım adına, hem şehrim adına başarılı hizmetlerde de devamını diliyorum, diyerek konuştu.

Program sonunda, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti il Başkanı Ahmet Özdemir’e Osmanlı Oku ve Yayı hediye etti.