Ak Parti Milletvekili Adayları düzenlenecek muhteşem karşılama ve görkemli aday tanıtım toplantısı ile Kahramanmaraş’la buluşuyor. Heyecanlı bir yarışın ardından belirlenen Milletvekili adayları geçtiğimiz günlerde Ankara’da Ak Parti Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen Aday tanıtım toplantısına katılan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Mahir Ünal, Nursel Reyhanlıoğlu, Veysi Kaynak, Sevde Beyazıt Kaçar, M. Uğur Dilipak, İlker Çitil, Türk İslam Karakoç ve İmran Kılıç’a İl Başkanlığının yaptığı organize ile Aksu Köprüsü girişinde büyük bir karşılama töreni düzenlenecek.

Karşılama, tanıtım ve seçim bürosu açılışıyla ilgili bir açıklama yapan Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan; “2023 vizyonuna giden yolda hem ülkemiz hem de memleketimiz için gecesini gündüzüne katıp çalışacak vekil adaylarımıza 18.04.2015 Cumartesi günü Saat 13.00’da hemşerilerimizin de katılacağı büyük bir karşılama töreni düzenleyeceğiz. Akabinde şehir turu yaptıktan sonra saat 14.00’da seçim büromuzun açılışını gerçekleştireceğiz. Açılışla birlikte 8 adayımızı halkımıza tanıtacağız. Bu etkinliğimize tüm hemşerilerimizi bekliyorum.” Dedi.

Doğan; “7 Haziran seçimlerinde hedefimiz 8 bir birinden değerli adaylarımızı meclise göndermek. Hemşerilerimiz her seçimde bu davaya en büyük desteği vermiştir, vermeye de devam edeceğine canı yürekten inanıyorum. Cumartesi günü etkinliğimize tüm halkımız davetlidir” diye konuştu