AK Parti Şanlıurfa milletvekili adaylarının Akçakale ilçesinde düzenlediği aday tanıtım mitinginde ilginç kareler yansıdı. Suriyeli mültecilerin taşındığı mitingde Başbakan Davutoğlu’nun posterlerini ellerine alan Suriyeli mültecilerin bozkurt işareti yapması dikkat çekti. MHP birinci sıra adayı İbrahim Özyavuz'un paylaştığı fotoğrafa, “Ellerinde AKP olsa da kalplerinde MHP var Suriyeli mültecilerin.” şeklinde yorum yaptı.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayları Akçakale ilçesinde aday tanıtım mitingi düzenledi. Çok sayıda Suriyeli mültecinin de izlediği mitingde ilginç görüntüler yansıdı. Bunlardan biri de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun posterini taşıyan Suriyeli bir grubun bozkurt işareti yapması oldu. Sık sık yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle AK Partili adayların protesto edildiği ilçede mitinge gelen Suriyelilerin fotoğrafını Twitter hesabında paylaşan MHP birinci sıra adayı İbrahim Özyavuz, “Ellerinde AKP olsa da Kalplerinde MHP var Suriyeli mültecilerin.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Bu arada ilçede düzenlenen miting sonrası esnafı ziyarete çıkan AK Partili milletvekilleri birçok yerde protesto edilmeleri üzerine programı keserek ilçeden ayrıldı.