Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde AK Parti seçim bürosunun reklam pankartını asmak için merdivene çıkan işçi yaklaşık 3 metre yükseklikten betona düştü. Kanlar içinde kalan işçi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel hastaneye kaldırıldı. Uğur Can isimli işçinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay akşam saatlerinde Devrim bulvarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre reklam ajansında çalışan Uğur Can(26) isimli işçi arkadaşı ile birlikte AK Parti seçim bürosunun pankartını asmak amacıyla merdivene çıktı. Yan taraftaki merdivende bulunan arkadaşından diğer pankartın ucunu tutmaya çalışan Uğur Can, bir anda dengesini kaybederek yaklaşık 3 metre yükseklikten beton zemine düştü. Kolundan ve başından yaralanan işçinin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. 112 ekiplerine de haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı işçiyi özel hastaneye kaldırdı. Acil serviste yapılan müdahalede işçi Uğur Can'ın kolunun kırıldığı ve kafa travması geçirdiği öğrenildi.

Olay sırasında yoldan geçen vatandaşlardan Ali Kurt, "Burada çalışan arkadaş merdivenin son üç basamağına kadar çıktı. Diğer tarafta ki afişi bağlıyorlardı. İpi aldı. İpi alma esnasında merdiven kaydı. Asılı afişi tutmak istedi ama tutamadı. Bizde yakalamak istedik. Yetişemedik. Yere kolunun üzerine düştü. Kafasını da kapının kaldırımına vurdu. Stajyer hemşire arkadaş vardı. O müdahale etti. Daha sonra da ambulans geldi." dedi.

Polis olay yerinde inceleme yaparken meraklı vatandaşlar ise ne olup bittiğini öğrenmeye çalıştı.