Son günlerde ana muhalefet partisi CHP'yi sert sözlerle eleştiren ve AK Parti'den milletvekili aday adayı olacağı konuşulan manken Tuğçe Kazaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti.

Yaptığı açıklamalarla medya, magazin ve siyaset gündeminde ismi geçen Tuğçe Kazaz, Başkan Uğur’la makamında görüştü. Uğur, Balıkesirli bir hemşehrisi olarak Tuğçe Kazaz'ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti. Aslen Balıkesir Ayvalıklı olan eski Türkiye güzeli ve manken Tuğçe Kazaz, memleketi Balıkesir'in Büyükşehir olmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Kazaz, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Balıkesir'e ailemi ziyarete geldim. Benim ailem Ayvalıklı. Edip başkanımıza uğrayıp, halini, hatırını sormak istedim. Burası doğduğum, büyüdüğüm topraklar. Geldiğimiz zaman o aynı hissi uyandırıyor bizde. Şehri çok güzel gördüm. Tertemiz ve gelişmiş gördüm, mutlu oldum. Tebrik ederim. Büyükşehir olmamız gurur verici. Edip başkanımızla görüşüp, sohbet ettik. Kendisini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum."

Başkan Uğur da Tuğçe Kazaz'ın topluma mal olmuş bir kişi olduğunu belirtirken Balıkesirli bir hemşehrisi olarak kendisinin ziyaretinden memnun olduğunu söyledi. Başkan Uğur, "Tuğçe Hanım bizim hemşehrimiz. Artık kendisi topluma mal olmuş bir kişi. Bugün Büyükşehrimizi ziyaret etti. Biz de onu ağırlamaktan memnunuz, misafirimiz oldular. Balıkesir'e her zaman desteğini bekliyoruz." diye konuştu.