Antalya'da Vatan Partisi 1. sıra adayı İnci Özdil’in ziyaret programını, AK Parti Antalya Basın Danışmanı Yalçın Küçük duyurdu. Antalya Körfez Gazetesi'nden Engin Korkmaz imzalı habere göre, AK Parti'nin çalışmalarını ve toplantılarını basın kuruluşlarına duyuran Küçük, kendi hesabından Vatan Partisi adayı Özdil'in de toplantısının bilgisini geçti.

AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nda basın danışmanı olarak görev yapan gazeteci Yalçın Küçük, İnci Özdil’in Antalya Kültür Sanat Gönüllüleri Vakfı’na yapacağı ziyaretin bilgisini medyaya haber verdi. Küçük, ayrıca toplantı için “Katılımınızı bekleriz” yazdı. Yalçın Küçük, bir başka partinin seçim çalışmalarını destek anlamına gelen bu çalışma için “Rica ettiler, gönderdim” diye kendini savundu.

15 Şubat 2015 tarihinde yaptığı kurultayla yıllardır bilinen İşçi Partisi, ismini Vatan Partisi olarak değiştirmişti. Aydınlık dergisinin kurucusu olan Doğu Perinçek, önceki partisi Sosyalist Parti, Anayasa Mahkemesi'nce bölücülükten kapatılınca İşçi Partisi'ni kurmuştu.