AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç, milletvekilleri Mehmet Sağlam ve Sıtkı Güvenç'le Vali Şükrü Kocatepe'yi ziyaret etti.

Kentin sorun ve sıkıntılarının değerlendirildiği ziyarette, 17 Mart'ta Kahramanmaraş'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'an programına ilişkin de görüş alışverişinde bulunuldu.

Ünal, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Sakarya Mahallesi'ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaretin ardından kentin sorunlarına ilişkin Vali Şükrü Kocatepe ile görüştüklerini bildirdi.

Türkiye'nin siyaset olarak seçim atmosferine girdiğini anımsatan Ünal, şunları söyledi:

"Yerel seçimlerde millet sandıkta tercihini ortaya koyacak. Her bölgede o bölgenin sorunları sıkıntıları, mikro sorunları konuşulmalıdır. Genel siyaseti Ankara'da yeterince konuşuyoruz. Bugün burada Kahramanmaraşımızın sorunlarını ve sıkıntılarını valimizle paylaştık. 17 Mart'ta sayın başbakanımız Kahramanmaraş'a geliyorlar. O hazırlıkları konuşup değerlendirdik. Bütün Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizi 17 Mart günü başbakanımızla birlikte olacağımız büyük mitinge davet ediyorum."

Ünal ve beraberindekiler daha sonra Kahramanmaraş Belediyesi ve görevine yeni atana İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar'ı ziyaret etti