Kırşehir Aşıkpaşa Masal Parkı açılışında, AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci programa katılanlardan 7 Haziran seçimleri için partisine destek istedi. Başkan Bahçeci, "Sizden ricam 7 Haziran’da da bizleri güçlü kılın ki daha fazla hizmet edelim.” dedi.

Aşıkpaşa Masal Parkı açılışı, Kırşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın sunduğu gösteri ile başlayıp saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve çeşitli okullardan gelen küçük yaştaki öğrencilerin gösterileri ile devam etti. Soğuk hava ve hafif kar yağışı altında devam eden küçük yaştaki öğrencilerin gösterilerinin ardından bir konuşma yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 17 bin dönümlük alanı kapsayan Masal Parkı projesinin tamamlanarak Kırşehir Belediye Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerinde Kırşehirli çocuklara armağan edildiğini söyledi.

'7 HAZİRAN'DA BİZİ GÜÇLÜ KILIN Kİ SİZLERE HİZMET EDELİM'

Altı yıldır Kırşehir Belediye Başkanlığı görevinde olduklarını yineleyen Başkan Yaşar Bahçeci, açılış töreninde bulunan vatandaşlara “7 Haziran’da bizi güçlü kılın ki sizlere daha iyi hizmet verebilelim” şeklinde seslendi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Yapılacak çok işimiz ve çok projemiz var. Dedikodu ile fitnelerle, kavgalarla kaybedecek vaktimiz yok. Altı yıldır sizler için çalışıyoruz. Bu noktada sonuna kadar sizlere güveniyorum. Sizler, bize güvendiniz. Biz de sizi mahcup etmedik çalıyoruz, biz de size güveniyoruz. Daha güzel bir Türkiye inşa etmek için çalışacağız. Siyaseti hizmet için yapıyoruz. Siyaset hizmet üretebildiği için kıymetlidir. Onun için sizden ricam 7 Haziran’da da bizleri güçlü kılın ki daha fazla hizmet edelim.”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı ve milletvekili adayları dışında açılış törenine, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin yanı sıra Garnizon Komutanı J. Alb. Murat Bulut katıldı.