AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan ve beraberindeki heyet Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’i makamında ziyaret etti.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan görüşmede, Silifke’ye sağlık, eğitim, kültür, turizm yapılan ve yapılması planlanan konular hakkında karşılıklı fikir alışverişleri yapılırken, Milletvekili Yılmaz Tezcan, zaman zaman notlar aldı.

AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, ziyarette şunları kaydetti: “Mersin milletvekili olarak bu sene meclise seçildim. Silifke benim de doğduğum şehir ve memleketim, tüm milletin olduğu gibi Silifkelilerinde vekiliyim. Kaymakamımızla bayramlaşmada görüşememiştik, nezaket ziyaretinde bulunduk. Silifke’ye güzel yatırımlar ve projeler geliyor ve çalışmalarını yakinen takip ediyorum. Silifke’deki yerel yöneticilerimizle ve kaymakamızla birlikte koordineli bir şekilde çalışarak Silifke’yi daha modern bir şehir haline getireceğiz.Silifke’nin daha iyi yerlerde olması için çaba sarfediyoruz.”

Son günlerde artan terör olaylarına da değinen Tezcan, şu ifadeleri kullandı: “Şanlıurfa Suruç’ta 32 sivil vatandaşı katledenleri, Şanlıurfa’da 2 polisimizi şehit edenleri, Adana’da 2 polisimizi şehit edenleri, terörü destekleyenleri, teröre yardım edenleri hükümetimiz, milletvekili ve bir sade vatandaş olarak terörün ve şiddetin her türlüsünü kınıyorum. Türkiye Cumhuriyeti bu tür olaylara asla pirim vermeyecek ve bu olayların bir an önce bitmesini temenni ediyorum. Ülkemizin kuzeyi ile, güneyi ile, doğusu ile batısı ile birlik beraberliğimize, kardeşliğimize, kimsenin kurşun sıkmasına izin vermeyeceğiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.”

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ise şöyle konuştu: “Milletvekilimizin bizleri ziyareti mutlu etti. Mersin milletvekilimizin Silifke doğumlu olması Silifke için büyük bir şans diye düşünüyorum. Sabahı güzel Silifke tarihiyle, doğasıyla, insanıyla, Kıbrıs’a açılan kapısıyla güzel bir konumda bulunuyor. Silifke gerçek potansiyelini ortaya çıkarmış değil ama inşallah en kısa zamanda gerçek potansiyelini göreceğiz. Vekilimizle Silifke’nin eğitim, sağlık, kültür ve diğer çalışmalarında fikir alışverişinde bulunacağız. Silifke’nin kalkınması için , daha iyi yerlerde olması için çaba sarfedeceğiz.”