Ellerinde AKP bayrakları olan yaklaşık 20 kişi saat Yenibosna'da bulunan Zaman Gazetesi önünde toplandı. Grup içinde bulunan bir kişi elinde bulunan para sayma makinesini güvenlik kapısının üzerinden gazete binasının bahçesine fırlattı.

Eylemciler, üzerinde  “Dershanelerini hain yandaşlarını al (İsrail'e Amerika'ya) defol" yazısı ve Fethullah Gülen'in fotoğrafının bulunduğu pankart açtı. Rabia işareti yapan göstericiler, “Dik dur eğilme bu millet seninle", "Hainlik yapmayın başbakanı satmayın" ve "Tayyip'in askerleriyiz" şeklinde slogan attı.

Grup arasında konuşan bir eylemci, “28 Şubat sürecinde cemaati savundum. Bu hükümet döneminde cemaat istediği her şeyi almasına rağmen bugün kalkıp Başbakanımıza beddua edebiliyor. Bunu şiddetle kınıyorum. Neden 50 yıldan beridir İslam topraklarında kan akıyor, onlara beddua etmiyorsun" diye tepki gösterdi.

Eylemciler, yanlarında getirdikleri pankartı Zaman Gazetesi'nin önüne astıktan sonra ayrıldı. Pankartı ise eylem bittikten sonra sivil polisler yerinden aldı.