Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna girmek için ani manevra yapan otomobille yolcu minibüsü çarpıştı. Kazada yaralanan 4 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Kısıklı Caddesi Millet Parkı karşısında saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 34 BU 346 plakalı otomobiliyle Kısıklı’dan Üsküdar istikametine ilerleyen Mustafa Numan Erdoğmuş, yol kenarında bulunan akaryakıt istasyonuna girmek için ani manevra yaptı. Aynı yönde ilerleyen Serdar Can’ın kullandığı 34 M 1987 plakalı hatlı minibüs duramayarak otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil kaldırıma vurarak durdu. Sürücüler kazayı yara almadan atlatırken otomobilde bulunan 3 kişi ile minibüsteki bir kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede kaza adresine intikal eden ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Otomobilde sıkışan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Kazada yaralanan Sefa Çoban, Hasan Büyükyılmaz, Hüseyin Büyükyılmaz ve Semih Hacı Kerimoğlu ambulanslarla Fatih Sultan Mehmet Devlet Hastanesi, Göztepe Eğitim ve Araştırma ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kısmen trafiğe kapanan yol, kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Belediye ekipleri de kaza yerinde temizleme ve kumlama çalışması yaptı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.