AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, Akdeniz'de deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adana, Mersin gibi illerden de hissedildi.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, Akdeniz'de deprem meydana geldi. Yaşanan deprem AFAD'ın verilerine göre ise 19.77 km derinlikte oluştu. Son dakika deprem Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Mersin ve çevre illerden de hissedildi. Akdeniz'de gerçekleşen deprem sonrası, "Kahramanmaraş, Mersin ve Hatay'da deprem mi oldu? En sonda nerede deprem oldu? soruların yanıtını öğrenmek adına son depremler listesi vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. İşte, Kandilli ve AFAD verilerine göre, 3 Nisan son dakika deprem listesi ve bugün meydana gelen depremin büyüklükleri...

AFAD'dan yapılan açıklamada, Hatay'ın Yayladağı ilçesini açıklarında 21:15'te 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 19.77 km olarak açıklandı. Kandilli son dakika deprem verilerine göre ise deprem 4.6 büyüklüğünde meydana geldi. Yaşanan son dakika deprem Hatay, Mersin gibi çevre illerde kısa süreli paniğe neden oldu. Kandilli Rasathanesi'nin son depremler verisine göre bugün en son Malatya'da 3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte, son dakika deprem listesi.