Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki grup üyeleri Kadir İnanır, Nihal Bengisu Karaca, Şükrü Karatepe, Muhsin Kızılkaya, Öztürk Türkdoğan, Hüseyin Yayman ve Lale Mansur Kahramanmaraş'taki temasları kapsamında sivil toplum kuruluşu üyeleri, kanaat önderleri, sendika temsilcileriyle bir araya geldi.
     Hisarcıklıoğlu, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, dolu dolu bir gün yaşadıklarını söyledi.
     Konuşmaların hazırlanacak rapora katkı sağlayacağını belirten Hisarcıklıoğlu, "Sürece katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Kentin bütün grupları bir masa etrafında toplanarak süreci tartıştı. Hafta sonunu ayırıp ülkenizin geleceği için bu katkıyı yapan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
     Hisarcıklıoğlu, deplasmanda Tarsus İdman Yurdu'nu 1-0 yenerek PTT 1. Lig'e yükselen Faturavizyon Kahramanmaraşspor'u da tebrik etti.
     Katılımcıların kendisini alkışlaması üzerine Hisarcıklıoğlu, Kadir İnanır'ın alkışlanmasının heyetin alkışlanmış anlamına geleceğini vurguladı.
     Kadir İnanır ise başarılı, içten, samimi ve düzeyli bir tartışmanın yapıldığını ifade ederek, "Harika ve müthiş bir toplantı yaptık. Bu sürece katılan bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok büyüksünüz" ifadelerini kullandı.
     Heyet üyeleri, toplantının ardından katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Buradaki toplantının ardından heyet üyeleri, yerel medya mensuplarıyla görüştü.