Çankaya Yaşamkent'te lojmanı olmayan, semtteki kiraların yüksek olması nedeniyle atanan imamların gelmediği caminin sorunu çözülüyor. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, camiye lojman yapımı için yapılan başvuruyu onayladı.

Yaşamkent Merkez Camii Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemalettin İnal’ı makamında kabul eden Taşdelen, lojman inşaatı için yapılan başvuruyu onayladığını bildirdi. Yaşamkent’te düzenlenen bir etkinlikte lojman yokluğundan tayin edilen imamların kiraların yüksek olduğu bölgeye gelmediğini, imam olmadığı için de namazları kendisinin kıldırdığını Başkan Taşdelen’e aktaran İnal, sorunun en kısa sürede çözülmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Ziyarette mahallenin sorunlarını da dile getiren İnal, kendisine yardımcı olan belediye personeli adına Başkan’a teşekkür etti.

Herkese ayrımsız el uzattıklarını dile getiren Taşdelen, Yaşamkent çevresindeki sorunları bildiklerini ve köklü çözümler üretmek için gelen talepleri değerlendirerek çalıştıklarını ifade ederek Dernek Başkanı İnal’a mahallesinin sorunlarına sahip çıktığı için teşekkür etti.