Antalya Aksu Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban satış noktalarını denetledi. Kurbanlıkların sağlık belgelerinden, alanın hijyenliğine kadar her konuda incelemelerde bulunan zabıta ekipleri kurallara uymayanları uyardı.

Aksu Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Belediye ekipleri, ilçe sakinlerinin huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli önlemleri aldı. Kurban satış ve kesim yerleri belirlendi. İlçede kurbanlıklar, Barbaros, Güzelyurt, Soğucaksu, Atatürk Bulvarı eski Çarşamba Pazarı alanı ve Çalkaya Sanayi Sitesi yanında satışa çıktı.

Kesimler ise Arifiye Öğrenci Yurdu ve Pınarlı Eğitim ve Kültür Derneği’nde gerçekleştirilecek. Kurban satışlarının yapıldığı alanları denetleyen zabıta ekipleri, hem hijyen kurallarını kontrol etti, hem de kurbanlıkların küpelerini ve sağlık raporlarını gözden geçirdi. Bayram boyunca denetimde olacak olan ekipler, kesimlerin belirlenen yerler dışında yapılmaması ve huzurlu bir bayram geçirilmesi için görev yapacak.