Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Osman Bahçe, ister sendikalı olsun ister olmasın herkesin haksızlık karşısında dik durması, haksızlık ve hukuksuzluk kime yapılırsa yapılsın onu reddetmesi gerektiğini söyledi.

Aktif Eğitimciler Sendikası Niğde İl Temsilciliği Ramazan ayında üyelerini, eş ve yakınlarına iftar programı düzenledi. İftar programına Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Osman Bahçe ve Genel Başkan Yardımcısı Osman Öztürk de katıldı.

Tolunay Düğün Salonunda gerçekleştirilen organizasyon Aktif Eğitimciler Sendikası Niğde İl Temsilciliği Ezgi ve İlahi Grubunun sahne almasıyla başladı. Daha sonra Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ezan ile iftar açıldı. Yemek sonrasında açılış konuşması yapan Aktif Eğitimciler Sendikası Niğde İl Temsilcisi Muhammet Eryaman organizasyonda emeği geçen yönetim kurulu üyelerine kadın kolları başkanına, ilçe temsilcilerine ve misafirlere teşekkür etti.

Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Osman Bahçe ise konuşmasında Ramazan ve orucun önemini vurguladı. Sendikaların görevlerini anlatan Bahçe, “Sendikalar üyelerinin haklarını korumanın yanında üyelerine değer verildiğini hissettirmesi gerekmektedir. Aranızda üye olmayanlar da vardır. İster sendikalı olsun ister olmasın herkesin haksızlık karşısında dik durması, haksızlık ve hukuksuzluğa kime yapılırsa yapılsın onu reddetmesi gerekir” dedi. Bahçe konuşmasında gençlerin kötü alışkanlıklar ve madde bağımlılığı sorunu olduğunu, zararlı madde bağımlılığı sigara uyuşturucu bonzai illetinin gençler arasında başlama yaşının düştüğünü ve kullanımının arttığını buna rağmen yetkililerin hiçbir önlem almadıklarını belirtti.

Sendika Genel Başkanı Bahçe, Ankara dahil hiçbir ilde bu kadar kalabalık bir iftar programına katılmadığını belirtip Niğde İl Temsilciliğinin ve üyelerinin farklı bir dinamikte olduğunu vurguladı. Programın sonunda sendikaya yeni katılan üyelere üye koçanları imzalatıldı.