Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Samsun Şubesi, yarıyıl tatilinde üyeler ile yakınları için düzenleyeceği umre ziyareti programını tanıttı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ardından konuşan Simetri Turizm Umre Rehberi Abdurrahman Taş, "İnsanların hayatlarında unutamayacakları bazı günler vardır, umre yolculuğu da unutulmayan bu zamanlar arasındadır. Tüm umre yolcularımız kutsal topraklarda her günü ayrı bir güzellikle ibadet yapmanın huzuruna varacaklar ve sömestr tatilini en verimli şekilde değerlendirebilecekler.” dedi.

Aktif Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Sefa Zor ise “Sendikal faaliyetlerin yanında sosyal etkinliklerle de sendikamız, üyelerinin birbirleriyle sahip oldukları güzellikleri, mutluluklarını ve acılarını paylaşacakları sıcak, güvenli bir liman olacaktır. Sosyal sendikacılık adına üyelerimizden gelen talepler üzerine sömestr tatilinde üyelerimizin güvenli, rahat ve mutlu olabilecekleri bir umre programı planladık. 103 üyemizle birlikte 25 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında 10 gün sürecek umre programımızı indirim sözleşmesi yaptığımız kaliteli rehberlik hizmetleri ile ön plana çıkan Simetri Turizm ile yapmayı kararlaştırdık.” diye konuştu.

Tanıtım program, kutsal topraklara gidecek olan yolcuların güçlük çekmemeleri ve ibadetlerini eksiksiz yapmaları, umre ziyaretinde dikkat edilecek hususların anlatıldığı eğitimle devam etti.