Etkili iletişim ve beden dili eğitim kursunu başarıyla tamamlayan Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim Sen) Gaziantep Şubesi üyeleri, sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

Aktif Eğitim Sen Gaziantep Şubesi üyeleri, Zirve Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen etkili iletişim ve beden dili eğitim kursunu başarıyla tamamlayarak, sertifikalarını aldı. Zirve Üniversitesi’nde düzenlenen sertifika törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Töremen, Aktif Eğitim Sen Gaziantep Şube Başkanı Veysel Öncel, üniversite ve sendika idarecileri, kursa katılan eğitimciler ve çok sayıda davetli katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Töremen, eğitimcilerin sürekli yeni bir şeyler öğrenmesi gerektiğine dikkat çekerek, kursu tamamlayan eğitimcilere teşekkür etti.

Sendika Başkanı Veysel Öncel ise sendika olarak eğitim çalışmalarını önemsediklerini belirterek, “Üyelerimizin hem eğitim hem de sosyal yönden gelişimine de katkı sunmayı amaç biliyoruz. İnşallah, bundan sonra bu türlü etkinliklerimiz hız kesmeden sürecek. Kısa sürede eğitim ve öğrenci koçluğu seminerlerimiz olacak. Aynı zamanda Balkan ve yurtiçi gezi planlamamız içerisindedir.” dedi.

Konuşmaların ardından, Zirve Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Töremen tarafından Aktif Eğitimciler Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Veysel Öncel’e, üyeleri adına plaket takdim edildi. Daha sonra kursu başarıyla tamamlayan eğitimcilere sertifikaları takdim edilirken, ayrıca eğitimciler Zirve Üniversitesi’ni de gezerek bilgi aldı.