Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Muş Şubesi, üyeleri ve ailelerine yönelik iftar düzenledi.

Aktif Eğitim-Sen Muş Şubesi, geleneksel hale getirdiği iftar programı düzenledi. Sendika üyeleri ve ailelerinin katıldığı programda özellikle tayini çıkan üyeler unutulmadı. İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Aktif Eğitim-Sen Muş Şube Başkanı Bayram Ali Dalkes, “Ramazan'ın başlangıcında huzur, mutluluk ve bereketin bol olması dileğiyle burada üyelerimize, eşlerine ve çocuklarına bir iftar programı yapalım dedik. Katılan bütün gönül dostlarımıza, sendika üyelerimize ve herkese gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca tayini çıkan üyelerimizin yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.” dedi.

'SENDİKA OLARAK BİRLEŞTİRİCİ BİR HARÇ OLMAK İSTİYORUZ'

Sendika olarak birleştirici bir harç olmak istediklerini ifade eden Dalkes, “Sendikamız üyesi olsa da olmasa da her zaman bu birliktelik içerisinde hareket etmek, eğitimin sorunlarına çözüm bulmak ve istişare etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kapılarının herkese açık olduğunu kaydeden Bayram Ali Dalkes, “Burada bütün kapılarımız herkese açık. Eğitimin problemleri noktasında da çalışmalara ortak olmak istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyoruz. Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.