Aktif Eğitimciler Sendikası, Tokat temsilciliği tarafından organize edilen iftar programı yaklaşık 250 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Tokat il merkezinde sendikalarına üye olan kişilerin aileleri ile birlikte katıldığı iftar yemeği dualarla başladı. Sendika üyelerinin kaynaşmasına da vesile olan iftar yemeği oldukça coşkulu geçti. Yemek sonrası konuşma yapan Aktif Eğitimciler Sendikası Tokat Temsilcisi Yusuf Kaya, “Ramazanın manevi ikliminin farklı bir güzelliğe eriştiği dostlar meclisinde Ramazan Ayına ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu vesile ile idrak ettiğimiz kutlu zaman diliminin bütün bir insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Sendika olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Kaya, “Aktif Eğitimciler Sendikası olarak geçtiğimiz eğitim öğretim yılı içerisinde siz değerli üyelerimizle birlikte ortak akıl toplantıları, seminerler, doğa yürüyüşleri, geziler, piknikler düzenleyerek sosyal sendikacılık kavramının içini doldurduk. Sosyal faaliyetlerin yanı sıra üyelerimizin özlük haklarını korumak adına idari davalar açtık. Öğretmenlik mesleğinin standartlarını yükseltebilmek için hazırladığımız projeler ve eylemlerle sendikamız adına yakışır bir yıl geçirmiştir. Hız kesmeden faaliyetlerine devam edecektir.” dedi.