Bursa'nın Osmangazi ilçesinde alacak verecek meselesinden trafik ışıklarında çıkan kavgada pompalı tüfekten çıkan kurşunlarla 3 kişi yaralandı. İsmail Cem E., aracın arka koltuğundaki pompalı tüfeği alarak Mesut Ç. ve kardeşi Mustafa Ç.'yi bacaklarından yaraladı. Seken saçmalardan biri işe gitmek için yol kenarında servis aracını bekleyen Tamer K.'nın yüzüne isabet etti.

İddiaya göre, dün Kemerçeşme Caddesi'nde, esnaf İsmail Cem E. ile Mesut Ç. ve kardeşi Mustafa Ç. arasında alaçcak verecek meselesinden tartışma çıktı. Çevredekilerin devreye girmesiyle Mesut ve Mustafa Ç. kardeşler motosiklete binerek olay yerinden ayrıldı. Aracına binen İsmail Cem E. ise motosikletle giden iki kardeşi Beşyol Kavşağı trafik ışıklarında yakaladı. Aracının arka koltuğundaki pompalı tüfeğine sarılan İsmail Cem E. silahı ateşledi.

Olayda Mesut ve Mustafa Ç. kardeşlerle yol kenarında servis bekleyen fabrika işçisi Tamer K. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulanslarıyla Muradiye Devlet ve Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın zanlısı İsmail Cem E. ise polis tarafından gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı olayla ilgili soruşturma başlattı.