Esenler’de alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada 2 kişi silahla vurularak öldürüldü. Cinayet öncesi ve sonrasında yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giyimkent 10. Sokak’ta bulunan bir iş yerinin deposunda alacak verecek meselesi yüzünden tartışma yaşandı. İddialara göre kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi, yanında Ahmet İlhan (50) ile birlikte Ahmet Küçükkaya’nın (46) bulunduğu depoya geldi. Otomobilden inen ikili, kumanda ile deponun kapısını açarak içeri girdi ve arkadan kepengi kapattı. Bir süre sonra kimliği bilinmeyen şahıs dışarı çıktı ve aracın bagajından tabanca alarak tekrar içeri girdi. Zanlı içeri giriş çıkışlarda kepengi açık kapattı. Bir süre sonra bu kişi kepengi açarak tekrar dışarı çıktı ve kepengi yine kapattı. Kepenk kapanmak üzereyken de kumandasını iş yerinin içine attı. Daha sonra aracına binerek uzaklaştı. Güvenlik kameralarına yansıyan bu görüntülerde cinayet zanlısının soğukkanlı hareket etmesi dikkat çekti.

Silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinde; zanlıyla birlikte gelen Ahmet İlhan ve iş yerindeki Ahmet Küçükkaya’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.