Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir işyerinden aldığı tost ekmeğinin küflü çıktığını gören vatandaş, polis merkezinin yolunu tuttu. Şikayet üzerine Cumhuriyet Savcısı, 'Bozulmuş ve değiştirilmiş gıda ve ilaçların ticareti yapmak' iddiasıyla işyeri görevlileri hakkında soruşturma başlattı.

İnegöl Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden M.S., aldığı tost ekmeğinin küflü çıktığını belirterek işyeri sahipleri hakkında şikayetçi olduğunu söyledi. M.S., "Tost ekmeğini aldıktan sonra incelediğimde şok oldum. Bu işin sorumluları gerekli cezayı almalı." dedi. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcısı talimatıyla işyeri yetkilileri A.U. ve H.İ.D. hakkında, 'Bozulmuş ve değiştirilmiş gıda ve ilaçların ticareti yapmak' iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

İNTERNETTEN KÖPEK ALMAK İSTERKEN DOLANDIRILDI
Mustafakemalpaşa ilçesinde ikamet eden A.S.Ş., Asayiş Büro Amirliği'ne gelerek, internetten köpek satınalmak isterken dolandırıldığını öne sürdü. Olayla ilgili ifade veren A.S.Ş., "Köpek sahibi olmak için internette 2. el alım satım sitesinden ilan veren S.H. isimli şahısla yazışma yaptık. Kendisiyle cep telefonundan görüştük. Şahıs, kendisinin Mersin'de olduğunu söyleyerek, nakliye şirketiyle köpeği gönderebileceğini belirtti. Sonrasında S.H.'ye 300 lira hpavale yaptım.Köpeğin teslim edileceğini söylemesine rağmen köpek gelmedi. 700 lira daha sigorta parası isteyince dolandırıldığımı anladım." dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.