Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, hareket halinde yanmaya başlayan motosikletteki iki kişi son anda kurtuldu. Yaşanan olay, iş yeri güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Kışla 1. Küçük Sanayi Sitesi A Blok mevkisine Elmatepe Cami Sokak’tan giriş yapan plakası olmayan motosiklet, bir anda motor kısmından alev aldı. İsmi belirlenemeyen sürücü ile arkasında oturan bir kişi, zor durdurabildikleri ve yan yatırdıkları motosikletten atlayarak kendilerini kurtardı. Daha sonra bir iş yerindeki söndürme tüpünü alan sürücü, müdahalede bulunduysa da birincisinde başarılı olamadı. Çok kısa sürede motosikletin tamamını saran alevlere bir başka yangın tüpü ile ikinci kez müdahalede bulunulmasına rağmen yangın söndürülemedi. Bu sırada motosikletin yandığı bölgedeki bazı iş yeri sahipleri endişeye kapılırken, yakındaki bir otomobilin sürücüsü ise aracını olay yerinden uzaklaştırdı. Sürücüsünün ve çevredekilerin çaresiz bir şekilde yanışını izlediği motosiklet, bir süre sonra olay yerine gelen Ereğli Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yaralananın olmadığı olayda tamamen yanan motosiklet kullanılamaz hale geldi. Motosikletin yanmaya başladığı andan itibaren yaşanan süre, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.