Emekli İstanbul İstihbarat Şube Müdürü, İstanbul 1. bölge bağımsız milletvekili adayı Ali Fuat Yılmazer seçimlere kısa bir süre kala yayınladığı videolarla neden aday olduğunu açıkladı.

"Türkiye’yi karanlık odaklara teslim etmeyeceğiz." diyen Ali Fuat Yılmazer, videolarda, ‘İftira var, tehdit var, baskı ve sindirme var. Her şeyi taşırım, her türlü yükü taşırım, her türlü feragata, fedakarlığa hazırım. Ülkeme ihanetle beni kimse itham edemez." ifadelerini kullandı.

Türkiye köprüden önceki son çıkışı ıskalamak üzere olan bir duruma geldiğini hatırlatan Yılmazer, ‘Vatana hizmet etmek tek sevdamız oldu. Ülkeme hizmet etmişim feda olsun. Hırsıza dur demek bizim işimiz. Ancak ‘Gününü görecek o’ diyerek yargıyı rafa kaldırarak gerçekleri örtbas etmek isteyen devlet yöneticilerini görmekten ciddi bir utanç içindeyim." diye konuşmuştu.

Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Karta, Maltepe, Ümraniye, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar’ın aralarında bulunduğu İstanbul 1. bölge bağımsız milletvekili adayı Ali Fuat Yılmazer, seçmenlerinden, "Ben herhangi bir siyasi iradeye dayanarak, güvenerek, kendimi ona bağlayarak hiçbir şey yapmadım. Başta Hakk’a güvenerek yaptım her şeyi. Haram para havuzuna son vermek için adayım." diyerek oy istedi.