Bursa'da, Ali İsmail Korkmaz davasının kararına tepki gösteren bir grup, Setbaşı'ndan Heykel'e kadar yürüdü. Hükümet aleyhine slogan atan eylemciler, polis kameralarının görüntülemesine tepki gösterince gerginlik yaşandı. Devreye giren polis müdürleri, gerginliği sonlandırdı, ancak eylemciler polis kameralarının görüntü almalarını ellerindeki dövizlerle engellemeye çalıştı.

Gezi olayları sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın ölümüne ilişkin davanın sonuçlanmasının ardından Bursa'da bir grup akşam saatlerinde Setbaşı'nda toplandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin geniş güvenlik önlemi altında yürüyüşe geçen grup hükümet aleyhine slogan attı. Makine Mühendisleri Odası, Kamu Emekçileri Sendikası'na (KESK) bağlı sendikalar ve Halkevleri gibi sivil toplum kuruluşlarının destek verdiği yürüyüşü polis kameralarınca da takip edildi.

Kalabalık, Atatürk Anıtı önüne geldiğinde eylemcilerle polisler arasında kamera gerginliği yaşandı. Kendilerinin kamera görüntüleriyle fişlendiğini öne süren eylemci gençler, polis kameralarının görüntü almasını ellerindeki dövizlerle engelledi. Eylemciler, "Çok sayıda polis kamerası var, bizi fişliyorsunuz" diyerek görevlilere tepki gösterdi. Gerginlik polis müdürlerinin devreye girmesiyle bitti, ancak polis kameralarının görnütü alınması engellendi. Bazı gençler ise görevli polislere sert sörzlerle tepki gösterdi. Eylem sebebiyle tramvay ve otobüs seferleri bir süre aksadı. Eylem, olaysız şekilde sona erdi.