Özge İnşaat ve Ramada Otel Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Özge, 6 yıl önce kayıp ettiği babası Ali Özge adına Mevlid-i Şerif okuttu. Geçen yıl babası Ali Özge adını taşıyan Camide okunan Mevlid-i Şerif'e  protokolün yanı sıra bir çok vatandaş katıldı.

Özge İnşaatın Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Özge 6 yıl önce babasına karşı bir sorumluluğunu daha yerine getirdi. 2011 yılında eğitime destek vererek Kahramanmaraş'a bir okul kazandıran Hayırsever İşadamı Abdurrahim Özge geçen yılsonuna doğru ibadete açılan Ali Özge camiini de kentin ibadethaneleri arasına girdirmişti.

Kahramanmaraş'ta yardıma muhtaç insanlara ve hayır vakıflarına bulunduğu yardımlarla bilinen Özge İnşaat ve Ramada Otel'in Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Özge 6 yıl önce 27 Nisan günü KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görürken vefat eden babası Ali Özge'yi hiçbir zaman unutmadı. Her platformda babasına karşı özlemini dile getiren İşadamı Özge 27 Nisan 2014 günü babası adına yaptırdığı bin 500 kişi kapasiteli Ali Özge Camii'nde babası Ali Özge'ye Mevlid-i Şerif okuttu.

Cuma günü akşam namazına müteakip okutulan Mevlid-i Şerif'e Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Sağlam ve Sıtkı Güvenç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, daire müdürleri, sivil toplum örgüt temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.