Zonguldak'ta yasak saatlerde alkol isteyen 3 kişi ile market sahibi arasında çıkan tartışma ve sonrasında yaşanan trafik kazası sonucu 1 kişi öldü.

İddiaya göre olay şöyle gelişti; Asma Mahallesi Avni Cinal Caddesi'nde 3 kişi, dün gece 00.30 sıralarında market sahibi Atakan K. ve yanında çalışan Ferhat N.'den alkol istedi. Saat 22.00'den sonra alkollü içecek satışının yasak olduğunu belirterek içki satışı yapmayan market sahibi Atakan K. ile 1 çocuk babası Ertaş Demirdöğer (30) ve beraberindeki kayınbiraderi Hüsnü Ç. (33) ve Emrah Ç. (29) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iş yeri sahibi Atakan K., şahısları korkutmak amacıyla ruhsatsız tabancasıyla havaya 2 el ateş etti. Bunun üzerine Demirdöğer ile Hüsnü ve Emrah Ç. kardeşler, 67 VK 563 plakalı otomobille olay yerinden kaçtı.

KAÇARKEN KAZA GEÇİRDİLER

Bu arada otomobil, cadde üzerinde duvara çarparak kaza yaptı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri, aracın arkasında yaralanan Ertaş Demirdöğer'i, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Demirdöğer'in hastanede öldüğü belirlendi.

Yapılan incelemede, kaza sırasında boynu kırılan Demirdöğer'in, karın bölgesinde ise kurşun izine rastlandı. Polis, kurşun izinin, market sahibinin havaya ateş etmesi sonucu seken kurşunların karnına isabet etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Demirdöğer'in kesin ölüm nedeni otopsi raporundan sonra belli olacak. Polis, olayla ilgili büfe sahibi Atakan K. ve çalışan Ferhat N. ile kazaya karışan Emrah-Hüsnü Ç. kardeşleri gözaltına aldı.

CENAZE AİLEYE TESLİM EDİLDİ

Bu arada, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nden alınan Ertaş Demirdöğer'in cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Demirdöğer'in yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenaze aracıyla memleketi Ereğli'ye götürülen Demirdöğer'in cesedi, burada kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.