Kazancı ve Fındık, kulüp başkanı Fatih Ceyhan ile birlikte Kahramanmaraşspor Store'de düzenledikleri basın toplantısında, istifa gerekçelerini açıkladı.

Teknik direktör Kazancı, her zaman görevine layık olmaya çalıştığını söyledi. "Gelmesini de gitmesini de bileceksiniz" diyen Kazancı, futbolda her şeyin başarıya endeksli olduğunu belirterek, Kahramanmaraşspor'un önünü açma açısından bugünden itibaren görevini bıraktığını ifade etti.

Kulüpte 8 yıldır yöneticilik yapan ve sağlık sorunlarından dolayı affını isteyen Fikret Fındık ise daha genç ve dinamik kişilerin göreve gelmesinin daha iyi olacağını düşündüğünü belirterek, istifasını duyurdu.

Fatih Ceyhan ise takımlarının kaybettiği puanları önümüzdeki hafta oynayacakları Hacettepe ve Orduspor maçlarında geri almayı hedeflediklerini belirtti.

Bu takımın Kahramanmaraş'ın olduğunu ifade eden Ceyhan, şunları kaydetti:

"Ligde alt sıralardaki takımlar da puan alamadı, bizler de 5 haftadır puan alamadık. Futbolda bazen böyle şeyler oluyor. İnşallah takımı en iyi şekilde toparlayıp, cumartesi günü Hacettepe ile çarşamba günü de Orduspor ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Bu maçların ikisinde de galibiyet alarak sıkıntılı süreçten takımımızı, şehrimizi ve taraftarımızı çıkarmak istiyoruz."

Ceyhan, istifa eden Fikret Fındık ve İzzet Kazancı'ya takıma verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Bu arada, futbolculardan Recep Yaşar'ın ise kadro dışı bırakıldığı açıklandı.