Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yoğun bakımda tedavisi süren zabıta memuru Hüseyin Altın’ı hastanede ziyaret etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bir seyyar satıcı tarafından görevi başında bıçaklanarak ağır yaralanan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personeli zabıta memuru Hüseyin Altın’ı hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavisi süren Altın ile görüşen Başkan Altepe, ailesinin de üzüntüsünü paylaştı. Yaşananlardan dolayı derin üzüntü duyduğunu kaydeden Başkan Altepe, konunun takipçisi olduğunu belirterek, ailesine moral verdi.

TELSİZ ANONSUYLA TEŞİKLATA TAZİYELERİNİ İLETTİ

Doktorlarından Altın’ın durumuyla ilgili bilgi alan Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı telsizinden yaptığı anonsla da Zabıta Teşkilatı’nın üzüntüsünü paylaştı.

Yaralı zabıtanın durumunu anbean takip eden Doç. Dr. Sedat Demir ve Uzman Dr. Murat Eyüboğlu, hayati tehlikeyi atlattığını, sağlık durumunun iyiye gittiğini ve en yakın zamanda yoğun bakımdan normal odaya çıkarılacağını ifade etti.