10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri, Ataköy Sheraton Otel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Deniz Haber Ajansı tarafından düzenlenen törende 8 dalda 17 ödül dağıtıldı.

Türk ve dünya denizcilik sektöründen birçok davetlinin katıldığı törende ödüller sahiplerini buldu. Törene; Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat, Türk ve dünya denizcilik sektöründen birçok isim katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Altın Çıpa ödül törenlerinin giderek büyüyeceğini belirterek, ''Bu ödül törenine bu kadar yabancıyı katabilmek çok büyük bir başarı. Bunu gözardı etmemek lazım. Bugün aramızda denizcilik sektöründe kural koyucu olan birçok insan var. Bu yüzden Recep bey’e teşekkür ediyoruz. Çok büyük bir başarı. Başarılarının devamını diliyoruz. 10 yıl oldu dile kolay. Altın Çıpa ödül törenlerinin giderek büyüyeceğini düşünüyorum. Gelecek sene çok daha büyük katılımın olacağını düşünüyorum. Başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat ise şöyle konuştu: ''Tam 10 yıl önce başladık bu yola. 10 yılda 180 ülkeden denizci dostlarımız bizlerle beraber oldular. Bugünde 69 ülkeden denizci dostlarımız bizlerle beraber özellikle hepsine teşekkür ediyorum.''