Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yerde hareketsiz yatan bir kişi polis ve sağlık ekiplerini harekete geçirdi. Zabıta ve polisin uyandırmaya çalıştığı vatandaş bir türlü kendisine gelemedi. Polis, alkollü olduğu anlaşılan ve kaldıramadığı adamın ne içtiğini merak etti.

Ereğli' de şehrin göbeğinde yerde hareketsiz yatan bir kişi olduğu ihbarını alan polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. Olay yerine ilk gelen zabıta ve polis oldu. Yerde yatan adamı kaldırmak için çaba gösterdi. İsminin İsmail İ. olduğu öğrenilen adam yapılan tüm uyarılara rağmen uyandırılamadı. İsmail İ. yi kaldırmaya çalışan polis 'Ne içmiş de sızmış' diyerek uyandırmaya çalışmaya devam etti.

Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin çabası ile kendisine gelen İsmail İ., ayağa kalkmak isterken dengesini kaybederek yere düştü. Hastaneye götürülmek istenen şahsınpolislere "Olmaz ağabey. Sonra onun parası benim cebimden çıkıyor. Ben bir yere gitmiyorum" demesi dikkat çekti. İsmail İ., vatandaşların ve sağlık ekiplerinin konuşmaları sonucunda ikna olarak ambulansa bindirildi.