İzmir'in Bornova ilçesinde bir kişinin, otopark meselesi yüzünden çıkan tartışmada amcaoğlunu ile araya giren komşusu ve yengesini silahla vurma anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay; Evka-3 semti 119/15 Sokak'ta, saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Fatih Ün (35) ile aynı binada oturan ve gardiyan olan amcaoğlu H.Ü. (31), park yeri meselesinden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından mahalle sakinleri araya girerek sakinleştirmek istedi. Bunlardan, evli ve bir çocuk babası olan güvenlik görevlisi Mert Karakaya da kavgayı ayırmak için müdahale etti. H.Ü., belinden çıkardığı tabancayla önce amcaoğlu Fatih Ün'ü ve kavgayı ayırmak isteyen komşusu 37 yaşındaki Karakaya'yı vurdu. Ardından Ün'ün annesi Elveda Ün de başını sıyıran kurşunla yaralandı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Katil zanlısı H.Ü., tarafından gözaltına alınarak Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Elveda Ün ise Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

OLAY ANI KAMERALARA YANSIDI
Kavganın başlaması ve silahın kullanılması ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde kavga etmelerinin ardından belinden silahı çıkaran zanlı H.Ü.’nün önce havaya sonra gruba doğru ateş ettiği ve amcaoğlunun vurularak yere düştüğü görülüyor.