Polatlı Samanyolu Tomurcuk Anaokulu tarafından düzenlenen, 'Kutlu Doğum' programında gösteriler sunan öğrenciler, izleyicilerden tam not aldı.

Tomurcuk Anaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı 'Kutlu Doğum' programına öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Konferans Salonu’nu dolduran davetliler, Hz. Muhammed’in (SAV) doğum yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte duygulu anlar yaşadı.

Yaklaşık 2 saat süren programda minik öğrenciler Kur’an-ı Kerim ve dualarını okudu, ilahiler seslendirdi. Program sonunda 'Anneler Günü' dolayısıyla minik öğrenciler annelerine sürpriz etkinlikler yaptı, hediyeler verdi. Katılımcılar, yaşlarının üstünde bir performans sergileyen anaokulu öğrencilerini ayakta alkışladı.

Okul Müdiresi Zeynep Akıskalı, yaptığı açıklamada, "Güzel ahlakı tamamlayıcı olarak gönderilen, insanlığa örnek teşkil eden, yegâne insan Hz. Muhammed’i (S.A.V.) anlamaya ve tanımaya en çok ihtiyaç duyulan bir zamanda çocukların eşsiz insan Hz Peygamber'in ahlakıyla taçlanmaları öncelikli hedefimiz." dedi. Akıskalı, programa katılan misafirlere, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenler ve öğrencilere teşekkür etti.