Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Anayasa Mahkemesi üyeleri ile Anıtkabir’e gitti. Arslan Anıtkabir defterine Anayasal ve bireysel adaletin tesisi için çalışmalara kararlılıkla devam edeceklerini yazdı.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Arslan ve Mahkeme üyeleri Anayasa Mahkemesi’nin kuruluşunun 53. yıldönümü dolayısıyla Anıtkabir’e gitti. Anıtkabir’e Aslanlı Yoldan giren heyet, Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı. Saygı duruşunun ardından Arslan ve beraberindeki heyet, Anıtkabir basamaklarında toplu fotoğraf çektirdi. Daha sonra Misak-ı Milli Müzesi'ne geçen Başkan Arslan, Anıtkabir Defteri’ni imzaladı.

Başkan Arslan deftere, "Büyük Atatürk, Anayasa Mahkemesi’nin kuruluşunun 53. yıldönümü nedeniyle üyelerimiz ve raportörlerimizle birlikte huzurundayız. Anayasa Mahkemesi olarak, kurduğunuz ve emanet ettiğiniz Türkiye Cumhuriyeti’nde anayasal ve bireysel adaletin tesisi için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğimizi ve bu yolda aziz milletimize hizmete devam edeceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz." diye yazdı.