Pazarcık Kaymakamlığı'nca düzenlenen törend0e, kaymakamlık makamına gelen vatandaşlara kolonya ve şeker ikramında bulunuldu.

Kaymakam Mehmet Boztepe, öğretmenevi konferans düzenlenen törene, siyasiler ve kamu personellerinin yanı sıra vatandaşında katılımının sevindirici olduğunu belirterek, "Bayramlar insanlar arasında, birlik, beraberliğin ve manevi duyguların zirveye çıktığı önemli günlerdir. Bizde o günlerden birini idrak ediyoruz. Bu bayramında ilçemizde, toplumsal huzura ve barışa katkı sağlamasını temenni ediyorum" dedi.

Programa, Garnizon komutanı Binbaşı Nabi Aslan, Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Emniyet Müdür Vekili Mehmet Baran, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

- Andırın'daki bayramlaşma töreni

Öğretmenevi Konferans Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Kaymakam Mustafa Maslak ise bayramların, kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, komşularla sosyal dayanışmanın ön plana çıktığı önemli günlerden birisi olduğunu söyledi.

Törene, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Onur Keysan, Belediye Başkanı Baki Tezcan, İlçe Emniyet Amiri Cafer Tayyar Buğrul, sivil toplum örgütleri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Maslak daha sonra, Andırın Devlet Hastanesini ziyaret ederek yatan hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Maslak, daha sonra şehit ailelerini de gezdi.