Kahramanmaraş'ta görev yapan Andırınlı Eğitimciler, Kahramanmaraş Andırınlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen Tirşik Günü'nde bir araya geldi.
Geçtiğimiz haftalarda sağlık çalışanlarını bir araya getiren Andırınlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, 13 Ocak Pazar günü dernek binasında düzenlediği tirşik etkinliği ilebu defa da eğitimcileri bir araya getirdi.
Çok sayıda eğitim çalışanının katıldığı etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Ahmet Kolutek yaptığı konuşmada "Andırınlıların bir araya gelmesi, birlik ve beraberliğin tesis edilmesi, kaynaşması için bu tğr etkinliklerin" önemine değindi. Kolutek "bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri etkinliğe devam edeceklerini ve Kahramanmaraş'ta yaşayan Andırınlıların tamamına ulaşmayı hedeflediklerini" söyledi.
Kolutek "Gelecek hafta da Orman Müdürlüğü çalışanları ile tirşik günümüzde bir araya geleceğiz. Etkinliklerimiz Mart ayına kadar devam edecek. İnşallah Mart ayında tüm Andırınlıların bir araya geleceği Andırın'a ve Andırınlılara yakışır şekilde bir programla final yapacağız. Çalışmalarımıza Andırınlı hemşehrilerimizin katılmasını bekliyoruz." dedi.
Bu arada görüşünü aldığımız Andırınlı eğitimciler etkinliği düzenleyen Kahramanmaraş Andırınlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ne teşekkür ettiklerini ve derneğin bundan sonra çok daha aktif olmasını beklediklerini söylediler.
Etkinliğe katılanlar Bulgur Pilavı ve tirşik yediler.