Ankara’da bir markete giren yüzü maskeli 1 kişi, kasayı ve sigaraları alarak kayıplara karıştı. 12’nci defa soyulan markette çalışanlar, isyan etti. Market çalışanlarından İbrahim Koltuk, "Valla 12 olacak. Tedbir almaya çalışıyoruz, önceki yerleri kapattık. Bir tek o taraf kaldı onu da yapıyorduk, demir eksik kaldı.” dedi.

Olay gece saat 03.20 sıralarında Çankaya ilçesinde bir markette meydana geldi. İddiaya göre, yüzleri maskeli 1 şahıs, ilk önce marketin bulunduğu noktaya başka bir arkadaşı ya da arkadaşlarıyla birlikte araçla geldi. Etrafı kolaçan eden şahıs daha sonra marketin önünde bulunan kaldırım taşlarından birini alıp marketin canıma fırlattı. Çarpmanın etkisiyle camlar kırılırken şahıs, hemen içeri girdi. Hızlı bir refleksle kasanın bulunduğu yerin yanındaki masanın üstüne çıkan şahıs, saniyeler içinde kasayı ve sigaraları alıp hemen dışarı çıkarak kayıplara karıştı.

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Ekipler yaptıkları inceleme sonrasında, market sahibine haber verdi. Market sahibinin şehir dışında olmasından dolayı market çalışanı İbrahim Koltuk olay yerine geldi. Kısa süre sonra markete gelen Koltuk, acı manzarayla karşılaştı.

12’inci defa soyulduklarını dile getiren İbrahim Koltuki şunları kaydetti: "Valla 12 olacak. Tedbir almaya çalışıyoruz, gördünüz işte. Önceki yerleri kapattık. Bir tek o taraf kaldı onu da yapıyorduk, demir eksik kaldı. Onun için öyle kaldı. Bugün de onu halledecektik. Pazartesi daha doğrusu. Daha önceki hırsızlıklarda hiç şahıs yakalanmadı, hepsi gitti. Ne kasamız bulundu, ne de bir şey oldu. Polisler ‘tamam biz yakalarız’ diyor ama hiçbir şey çıkmadı. Gördüğünüz gibi kasamız yok, 2 de sigara rafımız yok ama ben emin değilim çünkü ben kapatmadım dükkânı. Demiri koyduğumuz için kaldırmamış da olabilir. Valla bir an önce yakalasınlar çünkü bu halkı çok rahatsız ediyor. Yani burayı rahatsız ediyor, bütün binayı. ‘Önleminizi alın, biz rahatsız oluyoruz’ diyorlar. Haklılar yani. Neticede onlar da haklı. Yapacak bir şeyimiz yok. Kendi önlemimizi kendimiz alacağız bu gidişle bir de orayı kapatacağız. Başka yapacağımız bir şey yok. Oradan girmeleri de zor ama nasıl girmişler. Hırsız biliyorsunuz her yerden giriyor."

Polis kaçan şahıs veya şahısları yakalamak için çalışma başlattı.