Ankara’da mahalleli tarafından silah sesi duyulması üzerine ihbar edilen düğün yerine gelen polisin darp edildiği iddia edildi.

Olay, Yenimahalle ilçesinin Demetevler semtinde meydana geldi. İddiaya göre, caddede bulunan bir apartman dairesinde yapılan düğün sırasında çok sayıda silah sesi duyuldu. Silah sesleri sonrasında rahatsız olan mahalle sakinleri polisi arayarak ihbarda bulundu. Bir süre sonra düğünün yapıldığı apartman dairesine gelen polis, içerde bulunanlardan kimliklerini istedi. Kimliklerin istenmesine kızan kişiler polislere saldırdı. Polislerden birisi darp neticesinde çeşitli yerlerinden yaralanırken, arkadaşı olayın büyümesi üzerine olay yerine destek istedi.

Olay sonrasında düğünün yapıldığı caddeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler gerginliğin daha da artmasına engel olmak amacıyla olaya karışan kişileri gözaltına aldı. Yaralanan polis memuru ise Ankara Onkoloji Hastanesine gönderildi.

Düğün yapılan cadde polis tarafından trafiğe kapatılırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri incelemede bulundu. Yerdeki boş kovan delil olarak toplandı. Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.