Ankara’da yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden Fevzi Sert (45), Adana’nın Kozan ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Dün Ankara’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenlerden biri olan Hatay'ın İskenderun ilçesindeki Devlet Demir Yolları (TCDD) personeli Fevzi Sert’in cenazesi, yapılan işlemlerin ardından ilçeye bağlı Ayşehoca mahallesindeki baba evine getirildi. Burada alınan helalliğin ardından bir süre omuzlarda taşınan cenaze, mezarlığın yolunun bozuk olduğu ve araç giremediği için bir traktör römorkuna konularak köy mezarlığına götürüldü.

Cenazeye çok sayıda vatandaşın yanı sıra CHP İlçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu ve Sert’in İskenderun’dan gelen mesai arkadaşları katıldı. Kılınan cenaze namazı sonrası Sert’in cenazesi annesi Sultan ve Babası Hüseyin Sert’in bulunduğu köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

3 çocuk babası Fevzi Sert’in ailesinin uzun yıllar önce Tunceli ili Ovacık ilçesinden gelerek Kozan’a yerleştikleri, Fevzi Sert’in ise Kozan’da dünyaya geldiği öğrenildi.