Başkentte, ismi açıklanmayan sivil kıyafetli bir polis memuru kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bacağından silahla vuruldu. Siber suçlarla ilgili birimde çalıştığı ifade edilen polis memuru, ambulansla götürüldüğü hastanede tedavi altına alındı.

Olay, saat 06.00 sıralarında Çankaya, Talatpaşa Bulvarı, Konservatuvar kavşağı yakınlarında yaşandı. Sivil kıyafetli bir polis memuruna kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Sağ bacağının diz bölgesinden vurulan polis, olay yerine gelen ambulansla Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis memurunun sol ayak parmaklarından da yaralandığı öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda asayiş ve sivil ekip yönlendirildi. Emniyet şeridi çekilen olay yeri, asayiş ekipleri tarafından güvenlik altına alındı. Yapılan incelemede tespit edilen bir adet boş kovan olay yeri inceleme ekipleri tarafından delil torbasına konularak emniyete götürüldü. Ayrıca olay yerindeki bir ayakkabıya da delil olarak el konuldu. Polis memurunun bir taksiden indiği sırada olayın yaşandığı iddia edildi. Polis telsizlerinden şüpheli 3 taksi plakası anons edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.