Başkentte bir araç içinde ve aracın 50 metre kadar yakınında ağır yaralı 2 kişi bulundu. Şahıslardan birisinin polis olduğu iddia edildi. Olayın nasıl gerçekleştiği ise henüz netlik kazanmadı.

Olay, saat 06.30 sıralarında, Altındağ'daki Hipodrum Caddesi, Ulaştırma kavşağında, Ankara Büyükşehir Belediyesi yakınlarında meydana geldi. Polise kavşaktaki yol üzerinde ve yolun yaklaşık 50 metre ilerisindeki 50 AT 312 plakalı aracın içinde 2 yaralının olduğu ihbarı yapıldı. Olay yerine ambulans ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Araç içindeki yaralı, olay yerine gelen ambulansa alınırken diğer yaralı ise başka bir ambulansla Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Araç içinden ambulansa alınan Z.S.'nin polis memuru olduğu iddia edildi. Yaralı Z.S. ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Araç içindeki beylik tabancasına ise ekipler el koydu. Polisler, olayı gören vatandaşın ifadesine başvurdu.

Cadde trafiğe kapatıldı. Olay yeri inceleme ekipleri araç içinde ve yol üzerinde delil araştırması yaptı. Araç üzerindeki kan izleri dikkat çekti. Polisin ifadesine başvurduğu vatandaş, aracıyla seyir halindeyken sağ kapısı açık bir aracı gördüğünü belirterek, "’Koştum aracın içine atladım. Aracı durdurdum. Kafasında mermi izi vardı. Can çekişiyordu. Hemen 112’yi aradım. Bir tane de 100 metre geride yol üzerinde yaralı vardı. Ambulansla hastaneye götürdüler’’ dedi.

Mobese görüntülerinde iki şahsın da aynı araçta olduğu ve araç içinde tartıştıkları iddia edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.