Başkentte, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Araçta sıkışan biri hamile 4 yaralı, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi, Yenimahalle Kaymakamlığı önünde yaşandı. Demetevler istikametine seyreden 06 ANK 73 plakalı otomobil, önünde seyreden 06 DS 2128 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan 06 DS 2128 plakalı otomobil karşı şeride geçip kaldırıma çıktı. 4 şahıs araç içinde sıkıştı. Diğer araçtaki bir erkek ve bir kadın şahıs ise kazanın ardından olay yerinden uzaklaştı.

Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Furkan Turan Kök, Tuba Turan Kök, Mustafa Karabulut ve Habibe Karabulut itfaiye ekiplerinin çabasıyla bulundukları yerden çıkartılarak ambulansa götürüldü. Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kadın yaralılardan birisinin hamile olduğu öğrenildi.

İtfaiye ekipleri araç üzerinde inceleme yaptı. Aracın hemen yanında sigara içen bir vatandaşın rahat tavırları dikkat çekti. Görgü tanıkları, 06 ANK 73 plakalı aracın hızlı olduğunu ve diğer araca arkadan çarptığını, araçtan inen biri kadın 2 kişinin ise olay yerinden kaçtığını ifade etti. Otomobilin hemen yanındaki ağacın dibinde ise bira şişesi dolu poşet dikkat çekti. Görgü tanıkları, poşeti kaçan şahısların bıraktığını iddia etti. Boş şişeleri tekrar poşete koyan bir vatandaş, poşeti de aracın içine bıraktı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.