Başkentte, yoldan çıkan otomobil ağaçları parçaladıktan sonra kaldırım üzerinde yan durdu. Otomobilde sıkışan kadın sürücü uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.

Kaza, saat 05.00 sıralarında, Ümitköy, İncek yolu üzerinde gerçekleşti. 43 DN 346 plakalı aracıyla İncek istikametine seyreden Sema Karaalp, İncek yol ayırımına yaklaştığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan ve çarptığı ağaçları parçalayan otomobil, kaldırımda sürücü mahallinin üzerinde yan durdu. Karaalp araç içinde sıkıştı.

Olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Acı içerisinde kıvranan yaralı, ekiplerin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Polis ekipleri kurtarma çalışmaları sırasında aracın devrilmemesi için otomobili tutarak yardım etti. Yaralının çıkarılmasının ardından bırakılan otomobil araziye devrildi. Bitkisel ürünler üreten bir firmanın bölge satış koordinatörü olan Sema Karaalp ağır yaralı halde Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobil adeta hurdaya döndü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.