Başkentte, orta refüjdeki aydınlatma direğine çarpan araçtaki üniversite öğrencisi ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tutulan gencin hayati tehlikesi devam ediyor.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Çankaya, Çukurambar, Öğretmenler Caddesi’nde meydana geldi. Bilinmeyen bir sebeple yoldan çıkan 06 BZ 3535 plakalı otomobil, orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Araçta bulunan Başkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Sezgin Yıldırım (22) ağır yaralandı. Çarpmanın etkisiyle aydınlatma direğindeki lambalar yola düştü.

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi araç içinde yaptı. Bilinci kapalı olan yaralı, polis ekiplerinin de yardımıyla araçtan çıkartılarak ambulansa götürüldü. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Yıldırım’ın yoğun bakımda tutulduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Otomobil adeta hurdaya döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.