Ankara'da bir şahıs karısını ve karısının sevgilisi olduğunu düşündüğü bir kişiyi öldürdü. Katil zanlısı polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Keçiören'de meydana geldi. İddialara göre, karısının kendisini aldattığını düşünen Ekrem A., ismi açıklanmayan eşiyle birlikte Çaldıran Mahallesi'ne geldi. Ekrem A., arabada eşiyle birlikte o esnada bir lokantada yemek yiyen Ceyhan Dağlı’nın çıkışını bekledi. Ceyhan Dağlı, hesabı ödeyip ara sokakta bulunan 06 TV 234 plakalı aracına yöneldi. Dağlı’nın araca binmeye çalıştığı sırada Ekrem A. yanına yaklaştı birkaç el kendisine ateş etti. Dağlı olay yerinde hayatını kaybetti. Ekrem A. arabada bekleyen karısının yanına döndü ve 06 DR 676 plakalı aracıyla olay yerinden uzaklaştı. Saat 22.30 sıralarında Havalimanı Yolu Pursaklar girişinde aracını sağa çekip durduran Ekrem A. karısını da burada öldürdü.

İlk saldırının ardından polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için hemen çalışma başlattı. Muhtemel kaçış noktalarını tutan ekipler, Ekrem A.’nın yerini tespit edip yakaladı. Şahıs, gözaltına alındı. Silahla vurulan şahıslar için iki olay yerine de sağlık ekipleri sevk edildi. Ceyhan Dağlı'nın ve kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri iki noktada da delil araştırması yaptı.

Ceyhan Dağlı’nın ölüm haberini alan yakınları bir süre sonra Keçiören'deki olay yerine geldi. Acı haberi alan yakınları kriz geçirdi. Cenazeye yaklaşmaya çalışan yakınlarına polis izin vermeyince arbede çıktı. Dağlı'nın yakınları güçlükle sakinleştirildi. Dağlı'nın cansız bedeni, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Diğer cinayet mahallinde yapılan incelemelerin ardından Ekrem A.’nın karısının cesedi de Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Lokanta çalışanı bir görgü tanığı, ölen Ceyhan Dağlı’nın gelip yemek yediğini, 15-20 gündür müşterilerinin olduğunu belirtti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.