Ankara’da bir çiğ köfte dükkanında silahlı saldırı yaşandı. Saldırıda bir iş yeri çalışanı yaralandı. Görgü tanıklarından Metin Y. 3- 4 el silah sesi duyduklarını belirterek, “Tesadüf, yol üzerinde bulunan ambulans vardı. Hastayı olay yerinden ambulansla sevk ettiler.” dedi.

Olay, Ankara Balgat Ziyabey Caddesi’nde yaşandı. İddialara göre çiğ köfte dükkanının önüne beyaz bir araçla yanaşan kimliği belirsiz şahıslar daha önce tartıştığı iş yeri çalışanı Mehmet Y.’yi silahla yaraladı. Olay yeri yakınında bulunan ambulans yoldan geçen vatandaşlar tarafından çevrildi. Yaralı ambulansla olay yerinden hastaneye sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde tutanak tuttu. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri olay yerine geldi. Yapılan incelemeler sonucunda 3 boş kovan ele geçirilirken, iş yeri maddi hasar meydana geldi.

Görgü tanıklarından Metin Y. olay anını anlatarak, “Caddede biz normal hareket halindeyken 3- 4 el ateş sesi duyduk. 150 metre uzaktaydım. Olay yerinde bir bağırtı da oluştu. Geldik dükkanını kurşunlamışlar, arkadaşı kurşunlamışlar. Tesadüf, yol üzerinde bulunan ambulans vardı. Ambulans hemen durdu. Ambulanstaki kişi sayısı azdı. Hastayı olay yerinden ambulansla sevk ettiler. Tek kurşunu diz kapağına isabet olmuş olarak gördüm.” ifadelerini kullandı.

Polis, zanlıları tespit etmek için soruşturma başlatırken, hastaneye kaldırılan iş yeri çalışanı Mehmet Y.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.